Yαshwin•(Müge) moderatör olarak alınmıştır. Paylaşımlarının ve aktifliğinin devamını diliyorum. Tebrikler (:
** Başlığı bilerek kilitlemiyorum tebriklerinizi vs burdan yapabilirsiniz. Başvurularda devam ediyor. Ayrıca mod. olanların dikkatine deneme mod. gibi bir şeysiniz şuan. En ufak bir aktifsizlik,boş vermişlikte rütbe elinizden alınır.
Yαshwin• üper Moderatör
Nerden : Hilary Duff kalbinden. :D Mesaj Sayısı : 1177 Kayıt tarihi : 16/09/10 Seviyeler Başarı Puanı: (85/5000)
Olmak isterdim, ama şuan sitede bir deneyimim yok. Yinede çok ihtiya. olursa, siteyi çok beğendim. Böyle bir forumda 340 üyelik bir sitede Admindim, Beren Saat sitesinde mod'luğum var. gh.uS Sitesinde ediötrlüğüm var. Adım Şeyma, siteyle ilgilenip, üye sayısını artırabilirim.
Aslında mod seçimini böylle değilde, kimin fazla konusu varda, kim daha çok aktifse, sitede dolaşırken gözünüze sürekli çarpan, Mesaj sayısı biraz yüksek olan kişiyi alabilirsiniz. Sonuçta burda herkes aktif olacağım der ama mod olduktan sonra olmayabilirler. Siz kendiniz forum içinde performansını begendinizi alsanız, herkes için güzel olur =) Ve Eşit olurdu.
Zaten öyle alıyoruz (: Mesaj sayısınada bakıyoruz,ilgiyede bakıyoruz.Hatta boş,kopyala-yapıştır mesajlar mı yoksa emekle atılan mesajlar mı onlara bile bakıyoruz. Bu konuda herhangi bir sıkıntı olmasın.Hak edene rütbeyi veririz,hak etmiyorsa vermeyiz ya da elinden alırız.Bu kadar
Flood için özür, ben aslında yapabileceğimi düşünüyorum (:
Nick/İsim;Şeyma = Marquerite Deneyimin var mı(hangi rütbe/ler); Kendime ait bi sitem olmuştu, fakat başkası aldı, Resmi bir sitede, editörlüğüm var. Başka bir resmi siteden Mod'luk geldi, kabul etmmedim. Siteyle ne kadar ilgilenebilirsin; Uzun süre ilgilenirim.