Arkadaşlar yeni bir moderatör almaya karar verdik. Mesaj sayısı sınırlaması yok,çünkü aktifliğe,paylaşıma göre seçeceğiz. Başvurmak isteyenler lütfen aşağıdaki formu doldursun ; .
Nick/İsim; Deneyimin var mı(hangi rütbe/ler); Siteyle ne kadar ilgilenebilirsin;
Nick/İsim; lynda. / elif. Deneyimin var mı(hangi rütbe/ler); Deneyimim var . Adminlik , moderatörlükler , deneme modluk (resmi bir sitede) , grafikerlikler . Siteyle ne kadar ilgilenebilirsin; Elimden geldiğince girmeye çalışırım yani her girişimde girerim mutlaka , her gün girebilirim sanırım ama okullar açılınca değişir.
Sadece mesaj,aktiflik yetmiyor ki moderatör olmak için. İrem konu açmıştı,modların bilmesi gerekenler diye;
Davranışlarınızla üyelere örnek olmalısınız. Bir üyeyi asla azarlayarak değil,düzgün bir şekilde uyarmalısınız. Sizden üst seviyedeki mod.ları uyarmaya hakkınız yoktur.Özellikle yöneticileri kesinlikle uyarmamalısınız ! Eğer uyarmanız gerekliyse düzgün bir dille,forumdan değil pm'den uyarmalısınız. Hiçbir üyeyi küçümsemeden,kırmadan yanlışı doğruyu anlatmalısınız.
sgha yeni üyeyim ya, hadi bakalım ben de başvurayım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, kesinlikle değecek birini seçin, kim daha iyiyse, görevi hakkıyla yapacaksa, onu seçin. Ki seçeceğinizi de biliyorum ya, neyse
Nick/İsim ; evaMore~ / elif. Deneyimin var mı(hangi rütbe/ler) ; daha önceden kendi sitem oldu, adminlik yaptım. Arkadaşımın sitesinde moderatörlük yaptım. Büyük bir sitede designer'lık yaptım. Bundan başka bir rütbem olduğunu hatırlamıyorum. Siteyle ne kadar ilgilenebilirsin ; online sürem oldukça uzundur, bilen bilir zaten. Bilgisayardan girmem bir yana, telefondan da giriyorum.
Ayrıca, daha önce kişilerle yakın temaslar kurdum, çabuk sinirlenen bir tip değilimdir. Eh, üstümdeki kişiyi uyarmak zaten saçmalık olur, öyle bir şeyi yaparsam ciddiyim banlayın beni Şaka maka, hani öyle saygısızlık da yapmam yani. Siz sitenin yöneticisisiniz, veya benden üstünsünüz, size ne tür bir yorum yapabilirim ki? Türkçe'yi elimden geldiğince düzgün kullanıyorum falan, daha da ekleyebilceğim bir şey yok sanırım.
Paylaşımlar,sohbet vs iyi olursa bir kaç tanede alabiriz yani.Sayı sınırlaması yok (: Başarılar hepinize Umarım okullar açılmadan bir kaç mod. almış oluruz Tavsiyem paylaşım yaparken photoshop bölümüne ağırlık vermeniz.
Nick/İsim;Schneewittchen\Nixie Deneyimin var mı(hangi rütbe/ler);Adminlik,Moderatörlük,deneme mod,grafikerlik,süper modluk,co adminlik Siteyle ne kadar ilgilenebilirsin;pc de olduğum herzaman ilgilenebilirim.
Nick/İsim;Lynn./Yağmur Deneyimin var mı(hangi rütbe/ler);Bir sitede Adminlik yapıyorum.Arkadaşımın sitesinde Co-Adminlik yapıyordum. Siteyle ne kadar ilgilenebilirsin; Pc ye girdiğim her dakika ilgilenebilir paylaşım yapabilirim. ((:
Yαshwin• üper Moderatör
Nerden : Hilary Duff kalbinden. :D Mesaj Sayısı : 1177 Kayıt tarihi : 16/09/10 Seviyeler Başarı Puanı: (85/5000)
Nick/İsim; Müge Yashwin. Deneyimin var mı(hangi rütbe/ler); her rütbede vardır. (: Siteyle ne kadar ilgilenebilirsin; Çok ilgilenicem. /: Mesaj sayım az hemen yükseltirim.
Son 3-4 gün içinde bir kişi daha almayı düşünüyoruz. Paylaşımlara başlarsanız sizin için iyi olur.Mesaj sınırlaması yok dedik ama 100 altı mesajda birinide çok hırslı görmediğimiz sürece alamayız.. Belki 2 mod.da alabiliriz,belli olmaz. (:
Olivia. enel Moderatör
Nerden : Samsun Yaş : 29 Mesaj Sayısı : 11086 Kayıt tarihi : 25/06/10 Seviyeler Başarı Puanı: (1500/5000)
Kızlar benden de bir öneri mod olamak için irem 100 altı olmayabilir demiş ya mesaj sayınızı yükseltmek için forum oyunlarını kullanmayın ve paylaşım yaparken genellikle photoshop bölümüne yönelin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yαshwin• üper Moderatör
Nerden : Hilary Duff kalbinden. :D Mesaj Sayısı : 1177 Kayıt tarihi : 16/09/10 Seviyeler Başarı Puanı: (85/5000)