Moderatörlük için şartlar ; - 8 üye bulunacak. - Paylaşımlara ve mesaj sayılarına göre değerlendirilecek,açtığı konu sayısıda çok önemli. - Ek olarak aşağıdaki başvuru formunu doldurunuz.
Daha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? : Günlük online olma süreniz : Neden rütbe istiyorsunuz ? :
Grafikerlik için şartlar ; - 2 üye bulunacak. - Photoshop kullanması zorunlu. - Ek olarak aşağıdaki başvuru formunu doldurunuz.
Daha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? : Günlük online olma süreniz : Neden rütbe istiyorsunuz ? : En başarılı olduğunu düşündüğünüz çalışmanız :
Bir-iki hafta göz önünde bulunupta daha sonra sıkılıp,ilgilenmeyecek olanlar başvurmasın lütfen. Ne kadar alınacağına henüz karar vermedik,başarılar.
Grafikerlik Daha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? :Bütün rütbelikleri yaptım grafiker hariç Günlük online olma süreniz :6-7 saat Neden rütbe istiyorsunuz ? :Grafiker olayı her zman çok istedim.Tek te olmadığım rütbe o olduğu için En başarılı olduğunu düşündüğünüz çalışmanız :
Valla grafikerlik için başvuracaktım ama sitenin grafik işleriyle ilgilenebileceğimi sanmıyorum sonradan sorun olmasın. Yinede yapıyim de başvuruyu nolur noolmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
GRAFİKERLİK Daha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? :Mod,S.Mod,Admin Günlük online olma süreniz :4-5 Neden rütbe istiyorsunuz ? :Hoşuma gidiyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En başarılı olduğunu düşündüğünüz çalışmanız : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MODERATÖRLÜK Daha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? : Mod,S.Mod,Admin Günlük online olma süreniz :3-4 saat Neden rütbe istiyorsunuz ? :Sitenin aktif olmasını istiyorum çünkü,içimden geliyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son alittlelamb tarafından Çarş. Tem. 06 2011, 10:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arkadaşlar sanırım en başarılı olduğunuzu düşündüğünüz çalışmayı link olarak atacaksınız.
Evet [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en başarılı olduğunu düşündüğünüz çalışmayı da koymanız gerekiyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Daha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? : Evet. Adminlik 3-4 sitede. Moderatörlük , Süper Moderatörlük. Grafikerlik . (: Günlük online olma süreniz : Hımm , hergün 5 saat en az. Neden rütbe istiyorsunuz ? : Photoshop yapmayı çok seviyorum ve çok eğlenerek yapıyorum. Bu nedenle sorumluluklarımı yapabileceğime inanıyorum. En başarılı olduğunu düşündüğünüz çalışmanız : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Daha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? : Çok fazla oldu, moderatörlük, adminlik, grafikerlik. Günlük online olma süreniz : 7/24 bilgisayardayım çoğunlukla. Neden rütbe istiyorsunuz ? : Çünkü siteyi çok seviyorum ve bu görevi yerine getirebileceğimi düşünüyorum.
-Daha mesaj sayım da konu sayım da az ama alımların bitmesinden korktuğum için başvuru yapmak istedim. Mesajlarım yükselicek.
O zaman her ikisine de başvurayım, şansımı denemek istiyorum çünkü (: En beğendiğim çalışma belli bir şey yok, çalışmalarımı biliyorsunuz zaten. Ama illa koyman gerek diyorsanız bakarım bi (:
Grafikerlik Daha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? :Bütün rütbelikleri yaptım grafiker hariç Günlük online olma süreniz :6-7 saat Neden rütbe istiyorsunuz ? :Grafiker olayı her zman çok istedim.Tek te olmadığım rütbe o olduğu için En başarılı olduğunu düşündüğünüz çalışmanız :
Ben moderatörlüğüde ekliyorumDaha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? :Hepsini yaptım grafikerlik hariç Günlük online olma süreniz :5-6 Neden rütbe istiyorsunuz ? :Bu site gerçekten çok iyi ve harcanmaması için elimden geleni yapmak istiyorum
Daha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? :Bütün rütbe görevlerini yaptım. Günlük online olma süreniz :5 saat Neden rütbe istiyorsunuz ? :Bence grafikerlik uzmanlık isteyen bir iş ve ben uzman değilim ama bu işi seviyorum. En başarılı olduğunu düşündüğünüz çalışmanız :
Daha önce rütbe deneyiminiz oldu mu ? Hangi rütbe? :Bütün rütbe sahipliklerini yaptım. Günlük online olma süreniz :5 Neden rütbe istiyorsunuz ? :Bu site gerçekten çok iyi ve güzel çoktan beri üyeyim ve bu işi iyi yapacağıma inanıyorum.
Cassalina. oderatör
Nerden : . Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 391 Kayıt tarihi : 01/11/10 Seviyeler Başarı Puanı: (165/5000)